Τα ντουέτα της Δέσποινας Βανδή by Vandicted

Τα ντουέτα της Δέσποινας Βανδή

Κατά τη διάρκεια των 24 χρόνων καριέρας, η Δέσποινα ερμήνευσε αρκετά ντουέτα με τους συναδέλφους της. Τα περισσότερα από αυτά έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες. Ας τα δούμε ένα προς ένα.

1) “Το Αδιέξοδο”

Το πρώτο ντουέτο της Δέσποινας Βανδή που κυκλοφόρησε στο πρώτο της δίσκο “Γέλα Μου” είναι μαζί με το Γιάννη Πάριο.
Μουσική-στίχοι: Βασίλης Καρράς

2) “Σε Συγχωρώ”

Το δεύτερο ντουέτο της Δέσποινας πάλι με τον Γιάννη Πάριο. Αυτή τη φορά το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο δίσκο του Γιάννη “Η Μοναξιά Μεσ’ Απ’ Τα Μάτια Μου” το 1996.

Μουσική – Στίχοι: Γιάννης Πάριος

3) “Κατάλληλες Προϋποθέσεις”

Αργότερα το 1999, στις αρχές της επιτυχημένης συνεργασίας με τον Φοίβο η Δέσποινα μαζί με τον Γιώργο Λεμπέση στο δίσκο του “Εξάρτηση”, τραγουδάνε μαζί το πιο επιτυχημένο ντουέτο της Δέσποινας και το πιο χαρακτηριστικό ντουέτο των 90’s!

Μουσική – Στίχοι: Φοίβος

4) “Χριστούγεννα (Remix)”

Στην επανακυκλοφορία του δίσκου “Γεια” η Δέσποινα ετοίμασε ένα ντουέτο για την επιτυχία της “Χριστούγεννα” μαζί με τον NiVo (Νίκο Βουρλιώτη).

Μουσική: Φοίβος

Στίχοι: Φοίβος, Νίκος Βουρλιώτης

5) “Έυφλεκτα Υλικά”

Ένα από τα δύο ντουέτα της Δέσποινας με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Συμπεριλήφθηκε στον δίσκο του Τόλη “Η Σωστή Απάντηση” το 2002.

Μουσική – Στίχοι: Φοίβος

6) “Ακόμα Μια Φορά Μαζί”

Το δεύτερο ντουέτο της Δέσποινας με τον Τόλη. Και αυτό το τραγούδι κυκλοφόρησε μαζί με τον δίσκο “Η Σωστή Απάντηση”.

Μουσική: Φοίβος

Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης

7) “Κάντο Αν Μ’αγαπάς”

Το ντουέτο της Δέσποινας Βανδή μαζί με τον ανερχόμενο τότε Θάνο Πετρέλη είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και των δύο καλλιτεχνών. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στο προσωπικό δίσκο της Δέσποινας Βανδή ‘‘Στην Αυλή Του Παραδείσου”.

Μουσική: Φοίβος

Στίχοι: Ναταλία Γερμανού

8) “Αχάριστη Κι Αλήτισσα”

Δέκα χρόνια πορείας και η Δέσποινα ένιωθε την ανάγκη να συνεργαστεί ξανά με τον Βασίλη Καρρά, και έτσι έγινε! Αυτή τη φορά κυκλοφορούν το πρώτο και μοναδικό ντουέτο τους στο δίσκο της Δέσποινας “Στην Αυλή Του Παραδείσου”.

Μουσική – Στίχοι: Φοίβος

9) “Αμανέ”

Στην επανακυκλοφορία της Δέσποινας “Special Edition” ετοίμασε ακόμα ένα επιτυχημένο ντουέτο αυτή τη φορά με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Στο video clip του τραγουδιού συμμετέχει και η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα. Το τραγούδι κέρδισε και το βραβείο ως “Καλύτερο Ντουέτο” στα Mad VMA 2007!

10) “Έρωτα Θέλει Η Ζωή (Remix)”

Μια διαφορετική έκδοση του τραγουδιού με τη συμμετοχή του ράπερ Υποχθόνιου.

Μουσική: Φοίβος

Στίχοι: Ζωή Γρύπαρη

11) “Ανατρεπτικά”

Αυτή τη φορά η Δέσποινα δεν κυκλοφορεί ντουέτο αλλά κουαρτέτο. Κατά τη διάρκεια του επιτυχημένου talnet show, “The Voice” που προβαλλόταν για δεύτερη χρονιά, οι coaches Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Κουϊνέλης (Stavento) και φυσικά η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησαν ένα καλοκαιρινό ποπ τραγούδι.

Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος

Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης

Like
4
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.