Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΦΩΣ

“Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως”: VIRAL στην Ισπανία!

Τι συνέβη με το γνωστό τραγούδι της Δέσποινας Βανδή;

Viral στο Twitter της Ισπανίας έγινε χθες το τραγούδι η “Κάθε νύχτα φέρνει φως” που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μη διάσημος λογαριασμός ανακάλυψε τυχαία το τραγούδι στο YouTube και κατάλαβε την ομοιότητα με το αντίστοιχο ισπανικό κομμάτι “Todos los días sale el sol”. Αρχικά οι χρήστες δεν γνώριζαν ότι το τραγούδι είναι νόμιμη διασκευή και το τρολάρισμα ξεκίνησε!

Αμέσως μετά επενέβησαν οι Bongo Botako λέγοντας πως οι ίδιοι έδωσαν την άδεια για το τραγούδι και ότι δεν είναι παράνομο.

Φυσικά η κριτική για την ελληνική εκδοχή του ισπανικού χιτ δεν έλειψε! Κάποιοι θεώρησαν πως η Δέσποινα είναι καταπληκτική στο video clip, κάποιοι χαρακτήρισαν την Δέσποινα ως την Ελληνίδα Jlo ενώ κάποιοι το προτιμούν στα Ελληνικά αντί της αρχικής Ισπανικής εκδοχής!

Η επιτυχία του tweet; Από έναν μη διάσημο λογαριασμό η δημοσίευση μάζεψε πάνω από 20.000 Favs ενώ μέσα σε μία μέρα το video στο Twitter πήρε 400.000+ προβολές!
Το τραγούδι και το tweet έγινε viral στην Ισπανία, κατακτώντας τα trends ενώ το πιο θετικό είναι ότι η ελληνική εκδοχή απέσπασε θετικά σχόλια!

Το single αποτέλεσε την επιστροφή της Δέσποινας στη δισκογραφία μετά από δύο χρόνια και την έναρξη της συνεργασίας της με την Panik Records. Τη μουσική έγραψε ο Uri Giné, τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Σκηνοθέτες του video clip οι Γιάννης Παπαδάκος και Γιάννης Μιχελόπουλος.

Like
6
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.