ενα-τσιγαρο-διαδρομη-2-1700x956

Σαρώνει το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή

Σαρώνει στις ψηφιακές πλατφόρμες το νέο τραγούδι “Ένα τσιγάρο διαδρομή”

Δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του, το δυναμικό ζεϊμπέκικο σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραΐτη έχει κατακτήσει τα trends στο YouTube.

Συγκεκριμένα έχει ξεπεράσει τις 500.000 προβολές σε 3 μέρες κυκλοφορίας, ενώ έφτασε στο #2 των τάσεων στην Ελλάδα και στο #1 στη Κύπρο και παραμένει κορυφή για 3 ημέρες! Αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τη Δέσποινα, καθώς το μεγαλύτερο “άνοιγμα” της Δέσποινας στη ψηφιακή πλατφόρμα αλλά και τη πρώτη φορά που βρίσκεται στο top 3 και στη πρωτιά των τάσεων!

Στο Spotify το τραγούδι τα πάει πολύ καλά από τη πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του. Κάνει ντεμπούτο στη θέση #82 με 4.380 streams ενώ τη πρώτη μέρα το τραγούδι “τερμάτισε” με 10.757 streams! Σήμερα, τρίτη μέρα κυκλοφορίας, το τραγούδι κοντεύει τα 30.000 streams! Ακόμα ένα ατομικό ρεκόρ για τη Δέσποινα στη μουσική πλατφόρμα! Να σημειώσουμε ότι οι μηνιαίοι ακροατές της αυξήθηκαν κατά 5.000 σε τρεις μέρες ενώ τη πρώτη μέρα είχε αύξηση 3.000!

Στο iTunes έφτασε στη πρώτη θέση σε λίγα μόλις λεπτά από τη κυκλοφορία του ενώ τη πρώτη μέρα το τραγούδι άγγιξε και τη πρωτιά στο iTunes chart της Κύπρου! Το τραγούδι βρέθηκε επίσης και στα chart του Ηνωμένου Βασιλείου, Νότιας Αφρικής και της Τουρκίας.

Στο δεύτερο live του Just The 2 Of Us η Δέσποινα προς το τέλος του show ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και παρουσίασαν το νέο τραγούδι. Ακολούθησαν θριαμβευτικά σχόλια από τον συνθέτη του επιτυχημένου τραγουδιού αλλά και των παρευρισκομένων.
Να σημειώσουμε ότι στο τέταρτο που εμφανίστηκε η Δέσποινα, η τηλεθέαση άγγιξε το 21,4%, το υψηλότερο ποσοστό που έλαβε η εκπομπή!

Like
18
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.